Dolfje Weerwolfje
%
63

Dolfje Weerwolfje

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dolfje Weerwolfje

Moeite met waar je nou Dolfje Weerwolfje moet kijken? Gedoe met downloaden? infotamasya.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dolfje Weerwolfje

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Het jongetje Dolfje verandert op de nacht van zijn zevende verjaardag in een weerwolf, iets wat hij koste wat kost probeert te verbergen voor zijn pleegouders.

Regisseur en acteurs

 • Joram Lürsen portrait

  Joram Lürsen

  Director

 • Kim van Kooten portait

  Kim van Kooten

  Moeder Vriends

 • Nick Geest portrait

  Nick Geest

  Nico Pochmans

 • Joop Keesmaat portait

  Joop Keesmaat

  Opa Weerwolf

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Juffrouw Jannie

 • Ole Kroes portrait

  Ole Kroes

  Dolfje

 • Maas Bronkhuyzen portait

  Maas Bronkhuyzen

  Timmie

Trailers

Dolfje Weerwolfje

Op zoek naar Dolfje Weerwolfje? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dolfje Weerwolfje streamen

Het streamen van movies als Dolfje Weerwolfje heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Dolfje Weerwolfje waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dolfje Weerwolfje dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dolfje Weerwolfje downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Dolfje Weerwolfje te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dolfje Weerwolfje torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dolfje Weerwolfje trailer

Weet je nog niet zeker of Dolfje Weerwolfje jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.