The Bridge
%
86

The Bridge

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Bridge

Moeite met waar je nou The Bridge moet kijken? Gedoe met downloaden? infotamasya.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Bridge

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen The Bridge draait?

Samenvatting

Misdaadserie waarin de Deense en Zweedse rechercheteams samenwerken om misdaden op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • Sofia Helin portait

  Sofia Helin

  Saga Norén

 • Rafael Pettersson portait

  Rafael Pettersson

  John

 • Thure Lindhardt portait

  Thure Lindhardt

  Henrik

 • Dag Malmberg portait

  Dag Malmberg

  Hans

 • Sarah Boberg portait

  Sarah Boberg

  Lillian

 • Louise Peterhoff portait

  Louise Peterhoff

  Annika

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Freddie Holst

Trailers

The Bridge

Benieuwd naar The Bridge? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met infotamasya.com weet je binnen no-time waar The Bridge draait.

The Bridge in de bioscoop

The Bridge draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Bridge.

The Bridge streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Bridge te streamen is, vind je een link op infotamasya.com. Weet je al zeker dat The Bridge een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Bridge zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Bridge torrent

Op zoek naar een torrent van The Bridge? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Bridge zonder zorgen.

The Bridge downloaden

Als The Bridge binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Bridge trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Bridge de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.