The Dark Knight
%
90

The Dark Knight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Dark Knight

Moeite met waar je nou The Dark Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? infotamasya.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Dark Knight

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De dagen van de georganiseerde misdaad in Gotham City lijken dankzij Batman en Gordon geteld te zijn. Officier van justitie Harvey Dent sluit de criminelen met tientallen tegelijk op en wordt in Gotham City als reddende engel beschouwd. Maar net wanneer het drietal denkt dat ze de beslissende slag tegen de maffia zullen winnen, duikt met de Joker een nieuwe, gevaarlijke tegenstander op.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Nolan portrait

  Christopher Nolan

  director

 • Monique Gabriela Curnen portrait

  Monique Gabriela Curnen

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Gary Oldman portrait

  Gary Oldman

  actor

 • Maggie Gyllenhaal portrait

  Maggie Gyllenhaal

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  actor

 • Heath Ledger portrait

  Heath Ledger

  actor

 • Christian Bale portrait

  Christian Bale

  actor

Trailers

The Dark Knight

Veel gehoord over The Dark Knight en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Dark Knight heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Dark Knight streamen

Wil je The Dark Knight, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Dark Knight zelfs gratis kijken.

The Dark Knight downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Dark Knight ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Dark Knight er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Dark Knight torrent

Op zoek naar een torrent van The Dark Knight? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Dark Knight te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Dark Knight trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Dark Knight. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.