Desperate Housewives
%
75

Desperate Housewives

Nu kijken

Kijk Desperate Housewives

Moeite met waar je nou Desperate Housewives moet kijken? Gedoe met downloaden? infotamasya.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Desperate Housewives

Samenvatting

Wisteria Lane is niet de nette straat die het lijkt. De vrouwen in deze straat worden gevolgd door de ogen van hun overleden buurvrouw.

Regisseur en acteurs

 • Felicity Huffman portait

  Felicity Huffman

  Lynette Scavo

 • Eva Longoria portait

  Eva Longoria

  Gabrielle Solis

 • Teri Hatcher portait

  Teri Hatcher

  Susan Delfino

 • Marcia Cross portait

  Marcia Cross

  Bree Van de Kamp

 • Brenda Strong portait

  Brenda Strong

  Mary Alice Young

 • James Denton portait

  James Denton

  Mike Delfino

 • Doug Savant portait

  Doug Savant

  Tom Scavo

 • Charles Mesure portait

  Charles Mesure

  Ben Faulkner

 • Madison De La Garza portait

  Madison De La Garza

  Juanita Solis

 • Vanessa Williams portait

  Vanessa Williams

  Renee Perry

 • Jonathan Cake portait

  Jonathan Cake

  Chuck Vance

Desperate Housewives

Zin om Desperate Housewives lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Desperate Housewives te bekijken voor je op een rijtje.

Desperate Housewives downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Desperate Housewives downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Desperate Housewives. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Desperate Housewives er ook in SD heel goed uit.

Desperate Housewives streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Desperate Housewives net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Desperate Housewives hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Desperate Housewives helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Desperate Housewives torrent

Denk je dat je om Desperate Housewives te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Desperate Housewives trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Desperate Housewives de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.