Henry Danger
%
95

Henry Danger

Nu kijken

Kijk Henry Danger

Moeite met waar je nou Henry Danger moet kijken? Gedoe met downloaden? infotamasya.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Henry Danger

Samenvatting

De dertienjarige Henry Hart ontmoet zijn superheld Captain Man en wordt zijn sidekick. Henry heeft beloofd om zijn nieuwe functie geheim te houden voor zijn familie en vrienden, waardoor hij een dubbelleven leidt.

Regisseur en acteurs

 • Cooper Barnes portait

  Cooper Barnes

  Captain Man

 • Jace Norman portrait

  Jace Norman

  Henry Hart

 • Riele Downs portrait

  Riele Downs

  Charlotte Bolton

 • Ella Anderson portait

  Ella Anderson

  Piper Hart

Henry Danger

Veel gehoord over Henry Danger en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Henry Danger heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Henry Danger streamen

Wil je Henry Danger, de serie met Cooper Barnes, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Henry Danger zelfs gratis kijken.

Henry Danger downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Henry Danger ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Henry Danger er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Henry Danger torrent

Op zoek naar een torrent van Henry Danger? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Henry Danger te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Henry Danger trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Henry Danger. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.