House, M.D.
%
88

House, M.D.

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk House, M.D.

Moeite met waar je nou House, M.D. moet kijken? Gedoe met downloaden? infotamasya.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor House, M.D.

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen House, M.D. draait?

Samenvatting

Dokter House is een medisch genie en specialist in besmettelijke infectieziekten. Hij leidt een jong team van artsen.

Regisseur en acteurs

 • Hugh Laurie portait

  Hugh Laurie

  Dr. Gregory House

 • Omar Epps portait

  Omar Epps

  Dr. Eric Foreman

 • Robert Sean Leonard portait

  Robert Sean Leonard

  Dr. James Wilson

 • Jesse Spencer portait

  Jesse Spencer

  Dr. Robert Chase

 • Peter Jacobson portait

  Peter Jacobson

  Dr. Chris Taub

 • Odette Annable portait

  Odette Annable

  Dr. Jessica Adams

 • Charlyne Yi portait

  Charlyne Yi

  Dr. Chi Park

 • Olivia Wilde portait

  Olivia Wilde

  Dr. Remy "Thirteen" Hadley

 • Jennifer Morrison portait

  Jennifer Morrison

  Dr. Allison Cameron

Trailers

House, M.D.

Benieuwd naar House, M.D.? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met infotamasya.com weet je binnen no-time waar House, M.D. draait.

House, M.D. in de bioscoop

House, M.D. draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor House, M.D..

House, M.D. streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra House, M.D. te streamen is, vind je een link op infotamasya.com. Weet je al zeker dat House, M.D. een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je House, M.D. zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

House, M.D. torrent

Op zoek naar een torrent van House, M.D.? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je House, M.D. zonder zorgen.

House, M.D. downloaden

Als House, M.D. binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

House, M.D. trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of House, M.D. de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.