Klem
%
77

Klem

Nu kijken

Kijk Klem

Moeite met waar je nou Klem moet kijken? Gedoe met downloaden? infotamasya.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Klem

Samenvatting

De hoge belastingfunctionaris Hugo Warmond is weduwnaar. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen samen met zijn puberdochter Laura en zijn achtjarige dochter Suzan.

Regisseur en acteurs

 • Frank Ketelaar portrait

  Frank Ketelaar

  Director

 • Yenthe Bos portrait

  Yenthe Bos

  Actor

 • Zoe Cusell portrait

  Zoe Cusell

  Actor

 • Jamie Grant portrait

  Jamie Grant

  Actor

 • Tobias Kersloot portrait

  Tobias Kersloot

  Actor

 • Mark Kleuskens portrait

  Mark Kleuskens

  Actor

 • Lykele Muus portrait

  Lykele Muus

  Actor

 • Marie-Mae van Zuilen portrait

  Marie-Mae van Zuilen

  Actor

Klem

Veel gehoord over Klem en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Klem heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Klem streamen

Wil je Klem, de serie met Yenthe Bos, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Klem zelfs gratis kijken.

Klem downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Klem ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Klem er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Klem torrent

Op zoek naar een torrent van Klem? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Klem te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Klem trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Klem. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.